Pommonde is een concept van HZPC | Meer concepten >>
x

Aardappelen met zeebaars

Ingrediënten (2 personen)

  • 1/2 kilo aardappelen, bijvoorbeeld Annabelle of Pommonde Stevig
  • 1 zeebaars;
  • 6 groene pepers;
  • 10 cherrytomaten;
  • zeezout naar smaak;
  • zwarte peper;
  • 1 theelepel oregano;
  • 2 liter olijfolie.

Bereidingswijze

  • Maak de vis schoon en was deze. Verwarm een gietijzeren schaal en plaats de vis hierin;  
  • Besprenkel de vis met olijfolie en bak zachtjes gaar;
  • Als het bijna klaar is, voeg de pepers en de tomaten toe aan de vis en bestrooi met zout en peper;  
  • Was de aardappelen en snijd ze in stukjes. Verwijder de schil niet;
  • Bak de aardappelen in olijfolie;
  • Zodra ze klaar zijn, bestrooi de aardappelen met oregano en zout en peper naar smaak;
  • Serveer de aardappelen in dezelfde schaal met de vis of evt. apart, net wat uw voorkeur is.

Terug naar overzicht
  • http://t.co/IEYmknfO Amuse met aardappel, advocado en kleine garnaaltjes. Erg lekker!
    21/12 19:55
  • http://t.co/ecHai9wP Origineel aardappelgerecht met kerst? Probeer eens heerlijke -en mooie- aardappelwaaiers. ("Hasselback potatoes")
    20/12 10:50
  • http://t.co/UUfPA6aK Lekker Kerstrecept: Aardappel-filo taartjes met verse kruiden.
    18/12 20:40