Pommonde is een concept van HZPC | Meer concepten >>
x

Truffel-aardappelpuree

Ingrediënten (Bijgerecht, 4 personen)

  • 750 gram kruimige aardappelen; 
  • 1½ -2dl melk;
  • 25 gram boter;
  • truffelolie;
  • zout, peper;

Bereidingswijze

  • Schil de aardappelen en snijd ze in gelijke stukken;
  • Breng in ruim water met zout aan de kook en kook ze gaar;
  • Verwarm de melk;
  • Pureer de aardappelen met een pureestamper met de warme melk en de boter;
  • Voeg truffelolie naar smaak toe en breng op smaak met zout en peper.

Tip: voor een zeer luchtige puree, pers de gekookte aardappelen door een pureeknijper. Klop er met de mixer de melk door

Terug naar overzicht
  • http://t.co/IEYmknfO Amuse met aardappel, advocado en kleine garnaaltjes. Erg lekker!
    21/12 19:55
  • http://t.co/ecHai9wP Origineel aardappelgerecht met kerst? Probeer eens heerlijke -en mooie- aardappelwaaiers. ("Hasselback potatoes")
    20/12 10:50
  • http://t.co/UUfPA6aK Lekker Kerstrecept: Aardappel-filo taartjes met verse kruiden.
    18/12 20:40